گروهي ديگر از دانشمندان كه آنها نيز آمريكا را به استفاده از سلاح «هارپ» متهم مي كنند، دليل ايجاد زلزله در هائيتي و «اشغال نظامي» سريع اين كشور را وجود ذخاير نفتي غني آن مي دانند كه چيزي از ذخاير نفتي ونزوئلا كم ندارد.
اين كارشناسان با تأكيد بر اينكه آمريكا قطعاً در هائيتي از سلاح «هارپ» استفاده كرده است، به اظهارات «زبيگنيو برژينسكي»، مشاور سابق «جيمي كارتر» و مشاور كنوني «اوباما» اشاره مي كنند كه «هارپ» را سلاحي براي بي ثبات كردن كشورهاي غيرمتحد با واشنگتن توصيف كرده است.
به گفته «برژينسكي»، «تكنولوژي روش هايي را در اختيار كشورهاي بزرگ قرار مي دهد كه به كمك آن مي توانند جنگ هايي سريع و غافلگيركننده به راه اندازند بدون آنكه حتي نيروهاي امنيتي شان در جريان قرار گيرند.»
او اضافه مي كند: «ما روش هايي در اختيار داريم كه به كمك آنها مي توانيم تغييراتي در آب وهوا، از جمله خشكسالي و توفان به وجود آوريم، و اين امر مي تواند توانايي هاي يك دشمن بالقوه را تضعيف و آن را به پذيرش شرايط ما وادار سازد.»
از ديدگاه كارشناسان، آنچه درمورد زلزله هائيتي تعجب برانگيز است اين نكته است كه اين زمين لرزه در منطقه اي به وقوع پيوسته كه «زلزله خيز» نيست، ضمن آنكه اين كشور فقير و كوچك در نزديك به منطقه اي در پورتوريكو قرار دارد كه شعبه اي از سيستم هارپ در آن مستقر است.
در اين حال، زمين لرزه در ساعتي از روز به هنگام غروب آفتاب كه آسمان به سرخي مي گرايد و غبارآلود به نظر مي رسد، ايجاد شده تا وضعيت آسمان وضعيت حاصل از استفاده از سلاح «هارپ» را بپوشاند.
از ديگرسو، كارشناسان از خود مي پرسند چگونه چنين زلزله شديدي مي توانسته صرفاً در نقطه اي كوچك به وقوع بپيوندد بي آنكه مناطق نزديك به آن مانند جمهوري دومنيكن حتي آن را احساس نكنند و هيچ سونامي نيز ايجاد نشود؟!
اين درحالي است كه هيچ كارشناس برجسته اي در رسانه هاي شمال آمريكا و كارائيب در شب حادثه درمورد رويدادي به اين عظمت اظهارنظر نكرده است. نيروي دريايي آمريكا هم اكنون هائيتي و بانك مركزي آن را در اشغال دارد كه پايگاهي براي پولشويي اين كشور بوده است. نيروهاي آمريكايي همچنين از هنگام ورود به هائيتي به هيچ داوطلب كمكي اجازه ورود به اين كشور را نداده، كار كمك رساني به مردم را مختل كرده اند و ابتكار عمل را نيز از ديگر كشورها از جمله فرانسه گرفته اند. در اين راستا، «آلن ژوايانده» وزير مسئول كمك رساني بشردوستانه فرانسه از سازمان ملل خواسته است نقش آمريكا را در اين ميان «روشن» سازد.
گفتني است كه سيستم «هارپ» سلاحي آب و هوايي است كه از طريق ارسال يك انرژي فوق العاده به لايه يونوسفر (لايه فوقاني اتمسفر)، مولكول هاي آن را به تپش انداخته و به بازتاب قدرتمند اين انرژي وادار مي سازد.
اين انرژي پس از «كاناليزه» شدن مي تواند اختلالاتي مانند خشكسالي، بارش برف و باران، سرماي شديد، سونامي، توفان، زلزله و... در نقطه تعيين شده، به وجود آورد. اين سلاح آب و هوايي به مجموعه نظامي -صنعتي بيلدربرگ (اربابان جهان) تعلق دارد.ضمنا مقاله اي در همين زمينه تحت عنوان «پروژه هارپ سلاح مخوف و چند منظوره اربابان قدرت» در يازدهم آبان ماه امسال در صفحه «دريچه اي به جهان» به چاپ رسيد.
نظرات شما عزیزان: